Asuncion Mita.Parameters van de dompelpomp WQFactoren die gevoelig zijn voor porositeit

vrijgavetijd:2022-12-04 11:21:54 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:358

Kerntips:Asuncion Mita.,   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekrach

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

Asuncion Mita.De Commissie is van oordeel dat de Commissie in de eerste plaats in overeenstemming is met de desbetreffende voorschriften. Om de persoonlijke veiligheid tijdens het gebruik te waarborgen, is het verboden & quot; open& quot; In het water van aangrenzende apparatuur en mensen tijdens de werking van elektrische pomp~ Of bewegen in geval van ongeval als gevolg van elektrische pomplekkage.

   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer,Asuncion Mita.Schroef diepe put pomp, en de s

Bindmiddel   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.

   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp

   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.


Asuncion Mita.Parameters van de dompelpomp WQFactoren die gevoelig zijn voor porositeit



   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit

   Als de diepe waterpomp niet continu wordt gebruikt na het lopen in de put, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier

productiekosten   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen

   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.


Asuncion Mita.Parameters van de dompelpomp WQFactoren die gevoelig zijn voor porositeit



   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

aanbevelen   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, en zeg dat de moer los is

   De stamless dompelpompproducten met vroege modellen en parameters zijn ook de meest gebruikte dompelpompproducten. Het is WQ dompelbare rioolpomp serie. Aangezien de waaier van deze reeks dompelbare rioolpomp de structuur van de dubbele bladwaaier goedkeurt, is het niet geschikt voor deze reeks dompelbare rioolpomp om een stam te vormen bij het vervoer van rioolwater

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt,Asuncion Mita.Pomp voor boorvloeistof, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

Asuncion Mita.Met behulp van de dompelmestpomp kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Degussaba.kgmadviserennieuws
Degussaba.kgmLaatste nieuws