De gussaba.Welke is goed voor koud opslag onderhoud en installatieBijzondere aandacht wordt besteed

vrijgavetijd:2022-06-20 00:36:24 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:547

Kerntips:De gussaba.,Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verbod

Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen,De gussaba.Dat is een goede koude opslag ontwerp en installatie, wat resulteert in het opslaglichaam.

Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.

De gussaba.Deze hoogwaardige CA-bibliotheek wil niet alleen een bepaald effect in het gebruik,De gussaba.Hoeveel kost de algemene koelinstallatie, maar wil ook dat de hete lucht ventilator het energieverbruik in gebruik verminderen. Elke klant wil een beter rendement met minder investeringen. Daarom zal ik vandaag introduceren hoe de CA-bibliotheek energie-besparende effect kan bereiken.

Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, koude opslag installatie, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid,De gussaba.Wat goedkoper is om te installeren in koude opslag, die niet alleen een uitstekende brandweerstand heeft, maar ook een hoge kostprijs heeft. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen voor koude opslag. Eén is de plaat die wordt geproduceerd en verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, totale breedte en dikte. De koelplaat met een relatieve specificatie en model kan worden geselecteerd volgens de installatie van het opslaglichaam. De hoge en medium temperatuur koude opslag in het algemeen neemt cm dikke koude opslagplaat aan, cm of cm dik koelopslagbord wordt meestal gebruikt voor ultra-lage temperatuur koude opslag en vriesreiniging koude opslag; Een ander soort koude opslag kan worden gespoten met polyurethaan spray verf en polyurethaan schuim, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de baksteen of betonnen magazijn van de koude opslag te worden gebouwd onmiddellijk. Na het vormgeven, is het zowel waterdicht als thermische isolatie. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. Polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke absorptiecapaciteit en een zwakke vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag.

Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.

Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte koelruimte, kanaal, laadperron, enz.


De gussaba.Welke is goed voor koud opslag onderhoud en installatieBijzondere aandacht wordt besteed aan de selectie van materialen



De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

De hoge temperatuur en hoge druk van de compressor van de groothandel condensator van het koelhuis als de warmtegootsteen en warmtewisselaar moet worden afgevoerd en warmte uitgewisseld door de condensator, voornamelijk om de koelmiddel te condenseren. De hoge druk temperatuur kan Baidu bereiken, en de temperatuur zal dalen tot dertig graden na condensatie.

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

Oké of niet?De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid, het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.


De gussaba.Welke is goed voor koud opslag onderhoud en installatieBijzondere aandacht wordt besteed aan de selectie van materialen



De medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.

marktMet de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?

De structuur van de bouw van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van zijn eigen begroting en werkelijke behoeften. Op dit moment nemen de meeste koude opslagplaatsen eenlaagige stalen structuur aan, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag

De gussaba.Bij het gebruik van de koude opslag, proberen om de grond schoon en professioneel koude opslaginstallatie te houden,

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Degussaba.kgmadviserennieuws
Degussaba.kgmLaatste nieuws